Мобилен телефон VIVAX SMART Fly 4 gold

Производител: VIVAX

Код на продуктот: SMART Fly 4 gold

Наградни поени: 100

Достапност: 20

Цена: 8.990ден
Без данок: 8.990ден
Цена во наградни поени: 8990