Подно-плафонски систем Vivax Cool ACP-18CF50AERI - 5.67 kW CF-AERI Дизајн со вклучена монтажа

Производител: Vivax

Код на продуктот: ACP-18CF50AERI

Достапност: Нема на залиха

Цена: 62.000ден
Без данок: 62.000ден

Достапни опции

Монтажа: