VIVAX COOL ACP-12CH35AEYI - [4.25 kW] - Y Дизајн - Инвертер клима уред

Производител: VIVAX

Код на продуктот: ACP-12CH35AEYI

Наградни поени: 400

Достапност: 10

Цена: 49.990ден
Без данок: 49.990ден
Цена во наградни поени: 49990