VIVAX COOL ACP-12CH35AERI - [3.81 kW] | White R Дизајн-Инвертер клима уред ГРАТИС WiFi МОДУЛ

Производител: VIVAX

Код на продуктот: ACP-12CH35AERI

Наградни поени: 300

Достапност: 2

Цена: 27.990ден
Без данок: 27.990ден
Цена во наградни поени: 27990