CC MSI USB A-B Micro кабел 2M,A Male-Micro 5pin Male RETAIL

Производител: MS Industrial

Код на продуктот: A Male-Micro 5pin Male RETAIL

Наградни поени: 10

Достапност: 8

Цена: 130ден
Без данок: 130ден
Цена во наградни поени: 130