CC MSI HDMI 1.4 Audio/Video кабел 5m HDMI M - HDMI M RETAIL

Производител: MSI

Код на продуктот: 5m HDMI M - HDMI M RETAIL

Наградни поени: 10

Достапност: 9

Цена: 290ден
Без данок: 290ден
Цена во наградни поени: 290