Кабел за напојување CC MSI 230V 2M RETAIL

Производител: MS Industrial

Код на продуктот: 230V 2M RETAIL

Наградни поени: 7

Достапност: На залиха

Цена: 380ден
Без данок: 380ден
Цена во наградни поени: 249