Поден сплит систем VIVAX COOL ACP-12CT35AERI - 3.8 kW

Производител: Vivax

Код на продуктот: ACP-12CT35AERI

Достапност: Нема на залиха

Цена: 44.000ден
Без данок: 44.000ден

Достапни опции

Монтажа: