Напојување MSI PLATINUM 500 v5 ATX 2.31

Производител: MSI

Код на продуктот: 500 v5 ATX 2.31

Наградни поени: 30

Достапност: 10

Цена: 1.590ден
Без данок: 1.590ден
Цена во наградни поени: 1790