Црн продолжен кабел- разводник со пренапонска заштита CC MSI STREAM 4 1.5M

Производител: MS Industrial

Код на продуктот: CC MSI STREAM 4 1.5M

Достапност: На залиха

Цена: 700ден
Без данок: 700ден