Графичка карта VGA AS STRIX-GTX1060-6G-GAMING

Производител: Asus

Код на продуктот: VGA AS STRIX-GTX1060-6G-GAMING

Достапност: На залиха

Цена: 20.200ден
Без данок: 20.200ден