Графичка карта VGA AS STRIX-RX460-4G-GAMING

Производител: Asus

Код на продуктот: VGA AS STRIX-RX460-4G-GAMING

Достапност: Нема на залиха

Цена: 10.385ден
Без данок: 10.385ден