Vivax ACP-12CH35AEVI - [3.81 kW] | Gold V дизајн-Инвертер клима уред

Производител: VIVAX

Код на продуктот: ACP-12CH35AEVI

Наградни поени: 300

Достапност: 10

Цена: 29.990ден
Без данок: 29.990ден
Цена во наградни поени: 33990