Сплит систем клима уред Vivax Cool ACP-12CH35AED - 3.66 kW DF дизајн

Производител: Vivax

Код на продуктот: ACP-12CH35AED DF дизајн

Достапност: На залиха

Цена: 14.999ден
Без данок: 14.999ден