Сплит систем клима уред Vivax Cool ACP-09CH25AED - 2.78 kW DF дизајн со ВКЛУЧЕНА МОНТАЖА

Производител: Vivax

Код на продуктот: ACP-09CH25AED DF дизајн

Достапност: На залиха

Цена: 17.999ден
Без данок: 17.999ден

Достапни опции

Монтажа: