Сплит систем клима уред Vivax Cool ACP-24CH70AES - 7.62 kW SF дизајн со вклучена монтажа

Производител: Vivax

Код на продуктот: ACP-24CH70AES SF

Достапност: Pre-Order

Цена: 37.999ден
Без данок: 37.999ден

Достапни опции

Монтажа: