Сплит систем клима уред Vivax Cool ACP-12CH35AES - 3,66 kW SF дизајн со вклучена монтажа

Производител: Vivax

Код на продуктот: ACP-12CH35AES SF дизајн

Достапност: Нема на залиха

Цена: 20.999ден
Без данок: 20.999ден

Достапни опции

Монтажа: