Сплит систем клима уред Vivax Cool ACP-09CH25AES - 2.78kW SF дизајн

Производител: Vivax

Код на продуктот: ACP-09CH25AES SF дизајн

Достапност: Pre-Order

Цена: 15.499ден
Без данок: 15.499ден