Vivax Cool ACP-18CH50AEVI -[ 5.57 kW] | Black V Дизајн - Инвертер клима уред

Производител: VIVAX

Код на продуктот: ACP-18CH50AEVI V дизајн

Наградни поени: 300

Достапност: 10

Цена: 43.990ден
Без данок: 43.990ден
Цена во наградни поени: 43990