Vivax Cool ACP-24CH70AERI - [7.33 kW] | R Дизајн - Инвертер клима уред

Производител: VIVAX

Код на продуктот: ACP-24CH70AERI R дизајн

Наградни поени: 400

Достапност: Pre-Order

Цена: 52.990ден
Без данок: 52.990ден
Цена во наградни поени: 52990