Vivax Cool ACP-18CH50AERI - [5.57 kW] | R Дизајн - Инвертер клима уред

Производител: VIVAX

Код на продуктот: ACP-18CH50AERI R дизајн

Наградни поени: 350

Достапност: Pre-Order

Цена: 39.990ден
Без данок: 39.990ден
Цена во наградни поени: 39990