Vivax Cool ACP-09CH25AERI -[2.93 kw] | R Дизајн-Инвертер клима уред

Производител: VIVAX

Код на продуктот: ACP-09CH25AERI R дизајн

Наградни поени: 300

Достапност: 9

Цена: 25.990ден
Без данок: 25.990ден
Цена во наградни поени: 23990