Апарат за мелење кафе ADLER AD 443

Производител: ADLER

Код на продуктот: ADLER AD 443

Наградни поени: 20

Достапност: 48

Цена: 1.130ден
Без данок: 1.130ден
Цена во наградни поени: 1130