AData

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

RAM Меморија ADATA DDR4 4GB 2400MHz

1.990ден Без данок: 1.990ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет [МB] 4096 Сл.....

RAM Меморија ADATA DDR4 8GB 2133MHz

4.000ден Без данок: 4.000ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет [МB] 8192 Сл.....

RAM меморија ADATA DDR4 8GB 2400MHz

4.000ден Без данок: 4.000ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет [МB] 8192 Сл.....

SSD уред Adata 256GB SU800 SATA 3D Nand

7.200ден Без данок: 7.200ден
0

Уред за складирање на флеш меморија, за ултимативен перформанс на вашиот компјутер. � Специфи.....

0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 1000 Интерфе.....

РАМ меморија DDR3 4GB 1600MHz AData

1.913ден Без данок: 1.913ден
0

Основни карактеристики Капацитет [МБ] 4096 Слот DDR3 .....