VOX

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:
0

Енергетска класа: А+ Бруто зафатнина: 210L Нето зафатнина: 182L 6 проѕирни фиоки; Фиоки .....

Електричен шпорет VOX EHB604

11.490ден Без данок: 11.490ден
0

Енергетска класа: Б;� Стандардни рингли 3 и 1 експрес рингла;� 1 рингла - Ø 220 mm-2000W;� 1 ринг.....

Машина за миење садови VOX LC 2145 - Инокс

14.990ден Без данок: 14.990ден
0

Капацитет: 10 комплети� Енергетска класа: А�Класа на перење: А� Програми за перење: 5 + предперењ.....

Машина за перење VOX WM 552

10.990ден Без данок: 10.990ден
0

Електронска контрола Енергетска клaса: А+ Класа на перење: А Број на вртежи на центрифугата: 500 .....

Фрижидер VOX KS 1100

7.490ден Без данок: 7.490ден
0

Фрижидер со комора Автоматско одмрзнување Енергетска класа: А+ Бруто зафатнина: 92 литри Нето за.....

0

Капацитет 12 комплети Енергетска класа А + Енергетска класа за перење А� Енергетска класа за суше.....

Вградлив фрижидер VOX IKK 3500

20.490ден Без данок: 20.490ден
0

Енергетска класа А + Капацитет 318l Бруто капацитет 228l Нето капацитет 90l Ширина 60 см Висина.....

Вградлива машина за садови Vox 4641

15.490ден Без данок: 15.490ден
0

Комплетно вградна   Капацитет 10 комплети Енергетска класа А + Енергетска класа за перење А  Ене.....

Вградна плинска плоча VOX EBC 200 GB

6.790ден Без данок: 6.790ден
0

Модел VOX монтажа плоча EBC 200GB Независна Начин на ракување со механички контроли Позиција на к.....

Вградна плоча VOX EBC 200 DB Сензор

7.290ден Без данок: 7.290ден
0

Ширина 30 см Hi-Light зони за готвење:2� Димензија на грејна зона: ø145 mm� Димензија на грејна з.....

Вградна плоча VOX EBX 200 AGE

4.490ден Без данок: 4.490ден
0

Тип: електрична Боја: инокс Ширина 30 cm Рингла ø145 мм Експрес рингла ø180 мм Сигнална сијалич.....

0

Вертикален замрзнувач Енергетска класа: А+ Нето зафатнина 62 литири Проѕирни фиоки:3 Фиока за бр.....

Електричен шпорет Vox CHT 6001 IX

19.990ден Без данок: 19.990ден
0

Енергетска класа: Б; Стакло керамичка плоча; 2 рингли – Ø180 mm  2 рингли – Ø145 mm  Конвенциона.....

Електричен шпорет VOX CHT 6005 INOX

17.990ден Без данок: 17.990ден
0

Енергетска класа А Тип на рерна конвекциска Капацитет на рерна 61 l Број на рингли 4 (2xØ180+2xØ1.....

Електричен шпорет VOX EHB 504

10.490ден Без данок: 10.490ден
0

Енергетска класа B Тип на рерна конвекциска  Капацитет на рерна 53 l Број на рингли 3 стандардни .....

Комбиниран шпорет VOX GHB 622

12.990ден Без данок: 12.990ден
0

Тип на шпорет: комбинирен шпорет Тип на рерна: Конвекциска рерна Капацитет на рерна: 61 l Број на.....

Машина за миење садови VOX LC 2145- Бела

13.490ден Без данок: 13.490ден
0

Капацитет: 10 комплети� Енергетска класа: А� Класа на перење: А� Програми за перење: 5 + предпере.....

Машина за перење VOX WM 1062

13.190ден Без данок: 13.190ден
0

Капацитет: 6 kg Број на вртежи на центрифугата: 1000 r/min Енергетска класа/класа на перење: A++ .....

Машина за перење VOX WM 1072 Y

13.990ден Без данок: 13.990ден
0

Капацитет: 8 kg Број на вртежи на центрифугата: 1000rpm Енергетска класа/класа на перење A+++ Бро.....

Машина за перење Vox WM 1082 Y

15.990ден Без данок: 15.990ден
0

Капацитет: 8 kg Број на вртежи на центрифугата: 1000rpm Енергетска класа/класа на перење A+++ Бро.....

Машина за перење VOX WM 6061

11.990ден Без данок: 11.990ден
0

Капацитет: 6 kg Број на вртежи на центрифугата: 600 r/min Енергетска класа/класа на перење: A++ З.....