Samsung

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Ласерски принтер Samsung SL-M2022W

5.570ден Без данок: 5.570ден
0

Основни карактеристики Брзина на испис А4 [стр/мин] 20 Време на испис на првата страна [с] 8,5.....

Ласерски принтер Samsung SL-M3325ND

9.530ден Без данок: 9.530ден
0

33 стр/мин , прва страница за помалку од 6.5 секунди,�� 2 фиоки двострано печатење , 128 M.....

Моноласерски принтер SAMSUNG SL-M2625

5.370ден Без данок: 5.370ден
0

Основни карактеристики Брзина на испис А4 [стр/мин] 26 Време на испис на првата страна [с] 8,5 .....

SSD уред SAMSUNG 256GB PM871a Client Edition Bulk

6.300ден Без данок: 6.300ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 256 Величина.....

Телевизор SAMSUNG UE 40'' J 5100

21.990ден Без данок: 21.990ден
0

ЕКРАН:40"(102cm) РЕЗОЛУЦИЈА:1920x1080 Full HD LED TV HyperReal Engine РЕЗОЛУЦИЈА:1920x1080 100H.....