TOSHIBA

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:
0

Основни карактеристики ЦПУ бренд Intel ЦПУ тип Core i3 ЦПУ модел 4005U ЦПУ брзина [ГХз] 1,70 Л2 кеш .....

Преносен компјутер ToshibaC55-A-1RG, PSCJGE-002006G5

17.990ден Без данок: 17.990ден
0

Основни карактеристики CPU бренд Intel CPU тип Celeron CPU модел N2820 CPU брзина [ГХз] 2,4.....

0

Основни карактеристики ЦПУ бренд Intel ЦПУ тип Pentium ® .....

0

Основни карактеристики ЦПУ бренд Intel ЦПУ тип Celeron .....

0

Основни карактеристики ЦПУ бренд Intel ЦПУ тип Core i3 .....

0

Основни карактеристики ЦПУ бренд Intel ЦПУ тип Core i3 .....

Преносен компјутер TOSHIBA L50-B-2CK, PSKTWE-02K004G5

17.990ден Без данок: 17.990ден
0

Основни карактеристики ЦПУ бренд Intel ЦПУ тип Celeron .....

0

Основни карактеристики ЦПУ бренд Intel ЦПУ тип Core i5 .....

Преносен компјутер TOSHIBA L50-C-1X2, PSKWPE-00D005G5

24.990ден Без данок: 24.990ден
0

Основни карактеристики ЦПУ бренд Intel ЦПУ тип Core i3 .....