HYUNDAI

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:
0

Карактеристики: Моќност: 3W Напон: 220V Гаранција: .....

0

Карактеристики: Моќност: 3W Напон: 220V Гаранција: .....

0

Карактеристики: Моќност: 3W Напон: 220V Гаранција: .....

0

Карактеристики: Моќност: 3W Напон: 220V Гаранција: .....

0

Карактеристики: Моќност: 7W Напон: 220V Гаранција: .....

0

Карактеристики: Моќност: 7W Напон: 220V Гаранција: .....

Инвертер клима уред Hyundai AC180 ECO M - 5.2 kW

32.990ден Без данок: 32.990ден
0

Основни карактеристики: � � Јачина на звук при работа во стандардни у.....

0

Карактеристики: Моќност: 14W Напон: AC220-240V Гаранц.....

0

Карактеристики: Моќност: 18W Напон: AC220-240V Гаранц.....

0

Карактеристики: Моќност: 26W Напон: AC220-240V Гаранц.....