MS Industrial

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Веб камера MSI 2003

980ден Без данок: 980ден
0

Спецификација Основни карактеристики Технологија CMOS Резол.....

Звучници MSI BLACKY 2.1

1.499ден Без данок: 1.499ден
0

�• моќност на сателит 2 W • моќност на Sub-woofer 10 W • фрекфенциски опсег�20hz-20kz�   .....

Bluetooth звучник MSI PULSE

884ден Без данок: 884ден
0

Основни карактеристики Моќност [W] 3W Однос сигнал/шум [dB] 76 Фреквенциски распон 90Hz-20K.....

Глувче MS Industrial Bubble black

390ден Без данок: 390ден
0

Тип: жичен Интерфејс: USB оптички Резолуција 800 dpi 3 копчиња + scroll, црна боја .....

Глувче MSI ADVENTURE бежично

580ден Без данок: 580ден
0

Основни карактеристики Глувче безжично RF (2,4 GHz) Интерфејс USB Сензор оптичко Резолуц.....

Глувче MSI GLOSS жичано - Црно

400ден Без данок: 400ден
0

Основни карактеристики Глувче жичано Интерфејс USB Сензор оптичко Резолуција [дпи/цпи] 1.....

Глувче MSI GLOSS жичано - Бело

400ден Без данок: 400ден
0

Основни карактеристики Глувче жичнo Интерфејс USB Сензор оптички Резолуција [дпи/цпи] 10.....

Жичано оптичко глувче MS-01

280ден Без данок: 280ден
0

Спецификација Основни карактеристики Глувче жичано Интерфеј.....

Звучници MSI 2.0 TWINS

650ден Без данок: 650ден
0

вкупна моќност: 4W фрекфенциски� опсег 80Hz-18KHz USB приклучок� � .....