Vivax

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

ELDA LUX држач за ТВ LCD/LED 1742 PJ

728ден Без данок: 728ден
0

Останато ELDA LUX држач за LCD/LED 1742 PJ, VESA standard: 75x75, 100x100, 100x200, 200x200 (m.....

Vivax Cool Mobile ACP-09PT25AEC

16.469ден Без данок: 16.469ден
0

Капацитет на ладење [W] 2600 Капацитет на греење [W] 1400 Разладен медиум R410A Класа на ен.....

Vivax Cool Mobile ACP-09PT25AEH

16.900ден Без данок: 16.900ден
0

Капацитет на ладење�2600W �� Капацитет на ладење�2100W� Разлaден медиум R410A Класа на енер.....

Vivax Cool Mobile ACP-12PT35AEC

18.234ден Без данок: 18.234ден
0

Капацитет на ладење [kW]: 12.000 Btu / 3.520kW Капацитет на греење [kW]: 5800 Btu / 1.700kW Ек.....

Vivax Cool Mobile AEH ACP-12PT35AEH

17.900ден Без данок: 17.900ден
0

Капацитет на ладење 3500W Капацитет на греење2900W Разладен медиум R410A Класа на енергетск.....

VIVAX HOME апарат за филтер кафе CM-0812 F

883ден Без данок: 883ден
0

Основни карактеристики Сила [В] 800 Вид на кафе филтер Боја црна Останато: индикатор на кап.....

VIVAX HOME апарат за филтер кафе CM-08125 F

799ден Без данок: 799ден
0

Основни карактеристики Моќност [В] 800 Вид на кафе филтер Боја црна Останати карактерист.....

VIVAX HOME блендер BL-351

1.599ден Без данок: 1.599ден
0

Основни карактеристики Моќност [W] 350 капацитет: 1.5 lit, 2 брзини, лесно чистење .....

VIVAX HOME бокал за вода WH-176TC

1.179ден Без данок: 1.179ден
0

Основни карактеристики Моќност [В] 2200 Капацитет [л] 1,7 Останато: автоматско исклучување,.....