Производители :

Ваги за домаќинство

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

VIVAX HOME кујнска вага BK-500S

759ден Без данок: 759ден
0

Основни карактеристики Макс. мерена маса [кг] 5 Мин. мерена маса [г] 1 Останато автоматско .....

КУЈНСКА ВАГА ADLER 3131

969ден Без данок: 969ден
0

Капацитет 5кг;  Точност до 1g; Високо прецизен сензор за мерење;  Голем ЛЦД дисплеј; Авт.....

КУЈНСКА ВАГА ADLER 3133

1.359ден Без данок: 1.359ден
0

Оценува 7 клучни хранлива параметри: калории, натриум, јагленохидрати, растителни влакна, протеини, .....

КУЈНСКА ВАГА ADLER 3137

989ден Без данок: 989ден
0

Капацитет:5кг; Точност до 1 гр.; Голем сад; Бела боја;  Голем LCD екран; Мерни единиц.....

КУЈНСКА ВАГА ADLER 3142

899ден Без данок: 899ден
0

Дигитална кујнска вага Адлер АД3138b:                                               Капацитет:5кг.....

КУЈНСКА ВАГА ADLER AD 3141

999ден Без данок: 999ден
0

Капацитет:5кг;Точност до 1 гр.; Голем LCD екран; Рачно или автоматско исклучување; Автоматс.....

КУЈНСКА ВАГА ADLER AD 3144

899ден Без данок: 899ден
0

Капацитет:5кг;Точност до 1 гр.; Голем LCD екран; Часовник; Рачно или автоматско исклучување.....

Кујнска вага Gorenje KT03NC

2.190ден Без данок: 2.190ден
0

Технички карактеристики Максимална тежина: 3 kg Индикатор: ЛЦД дисплеј Лесно чистење .....

Кујнска вага Gorenje KT05KARIM

1.790ден Без данок: 1.790ден
0

Технички карактеристики Максимална тежина: 5 kg Калено стакло Индикатор: ЛЦД дисплеј .....