Производители :

Пегли

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Пегла Gorenje SIH 2200BS

1.690ден Без данок: 1.690ден
0

Посебни карактеристики Јачина: 2200 W Индикатор на работа: Индикатор за работа   Автоматско ис.....

Пегла Gorenje SIH 2600BSS

2.390ден Без данок: 2.390ден
0

Технички карактеристики Пегла на пареа Јачина: 2.600 W Индикатор на работа: Индикат.....

Пегла Gorenje SIH 2600VC

2.550ден Без данок: 2.550ден
0

Технички карактеристики Пегла на пареа Јачина: 2.600 W Индикатор на работа: Индикат.....

Пегла Gorenje SIT2200VI

2.790ден Без данок: 2.790ден
0

Технички карактеристики Пегла на пареа Јачина: 2.200 W Автоматско исклучување Фи.....

Пегла Gorenje SIT2700RI

3.290ден Без данок: 3.290ден
0

Технички карактеристики Пегла на пареа Јачина: 2.700 W Автоматско исклучување Фи.....

ПЕГЛА HYUNDAI SI251

849ден Без данок: 849ден
0

Пегла со интегриран систем противприлепување, систем за заштитаод прокапување, керамичка плоча.....

Пегла Hyundai SI252

949ден Без данок: 949ден
0

� Основни карактеристики Тип Hyundai SI252 Моќност 2200W Авто чистење да Нерѓосувачки че.....

ПЕГЛА HYUNDAI SI302Y

990ден Без данок: 990ден
0

Пегла со интегриран систем противприлепување, систем за заштита одпрокапување, нерѓосувачка челичнап.....

Пегла Siemens TB23610

1.990ден Без данок: 1.990ден
0

Опис: Моќност: 2200 W max.  Титаниум glissée подлога  Континуирана пареа 22 g / мин.  Колич.....