Производители :

Фритези

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Фритеза SEVERIN 2431

2.999ден Без данок: 2.999ден
0

Тип - Фритези Моќност: 2000 W Капацитет:3l Топлински изолирано челично куќиштеnon-stick сад.....

Фритеза SEVERIN 2408 ФОНДУ

1.599ден Без данок: 1.599ден
0

Топлинско изолирано куќиште Non-stick сад со капацитет од�950 мл 840 W Прилагодување на тер.....

Фритеза SEVERIN 2433

2.899ден Без данок: 2.899ден
0

Тип - Фритези 1800 W 2,5 l Топлински изолирано пластично куќиштеnon-stick сад Длабоко пр.....

Фритеза VIVAX HOME FF-2000IX

2.199ден Без данок: 2.199ден
0

Моќност [W] 2000 Капацитет [L] 3 Останато 30 мин тајмер, држач на кабел, симнување на капакот.....

Фритеза АDLER 4904

1.699ден Без данок: 1.699ден
0

Моќност 840 W; Капацитет: 1.2 литри; Капак вграден во филтерот; Прозорец на капакот; При.....

Фритеза SEVERIN 2437

2.999ден Без данок: 2.999ден
0

Тип - Фритези 1500 W 2,0 l Топлински изолирано челично куќиште од нерѓосувачки челик нелеплив са.....

Фритеза SEVERIN 9237 Фонду

2.890ден Без данок: 2.890ден
0

Тип - Фритези Моќност 800 W 5 брзини Сад од нер'ѓосувачки челик 6 вилушки Термостат � .....

Фритеза VIVAX DF-2003SS

2.299ден Без данок: 2.299ден
0

Спецификација Основни карактеристики Моќност [W] 2000 Капац.....