Производители :

Апарати за кафе

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

VIVAX HOME апарат за филтер кафе CM-08125 F

991ден Без данок: 991ден
0

Основни карактеристики Моќност [В] 800 Вид на кафе филтер Боја црна Останати карактерист.....

Апарат за варење турско кафе MAX NE 200

1.299ден Без данок: 1.299ден
0

Тип: Апарат за варење кафе Моќност:800W; Капацитет на вода: максимум 270ml; Копче за вклуч.....

Апарат за варење турско кафе NE 201А

999ден Без данок: 999ден
0

Моќност: 650W; Капациет на вода: максимум 270ml; Копче за вклучување/ исклучување; Скриен г.....

Апарат за мелење кафе ADLER AD 443

1.130ден Без данок: 1.130ден
0

Тип - АПАРАТ ЗА МЕЛЕЊЕ КАФЕ Моќност: 150W; Капацитет: 70g; Заштита од работа без поклопец .....

Апарат за правење пена ADLER 4456

259ден Без данок: 259ден
0

Рачен миксер за пијалоци Модерен дизајн за едноставна употреба Едноставен за миење Маталка .....

Апарат за правење пена MAX LCM 101 DC

299ден Без данок: 299ден
0

Рачен миксер за пијалоци Модерен дизајн за едноставна употреба Едноставен за миење Маталка .....

Апарат за правење пена SEVERIN 3590

349ден Без данок: 349ден
0

Тип - АПАРАТ ЗА ПРАВЕЊЕ ПЕНА-КАФЕ Управување со батерии 2 вклучени батерии (1.5V) Максималн.....

Апарат за турско кафе SEVERIN 4805

1.699ден Без данок: 1.699ден
0

Моќност: 650W Капацитет: 4 чаши Стаклен бокал со рачка Резервоар за вода со означени нивоа .....

Апарат за турско кафе SEVERIN 4478

1.699ден Без данок: 1.699ден
0

Моќност: 800W Капацитет: 10 чаши Стаклен бокал со рачка Резервоар за вода со означени нивоа.....