Производители :

Ваги за мерење на телесна тежина

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:
0

Капацитет на мерење 50 кг; Градирање d=50g; ЛЦД дисплеј;� Лента со метала кука; Заштитна.....

0

Капацитет на мерење 150 кг; Градирање d=100g; Опремена со 4 високо прецизни сензори за мерење;.....

0

Капацитет на мерење 150 кг; Градирање d=100g; Монитор за телесни масти; Монитор за вода; .....

0

Капацитет на мерење 150 кг; Градирање d=100g; Подлога напаревна од 6мм �сигурносно стакло; .....

0

Капацитет на мерење 150 кг; Градирање d=100g; Монитор за маснотии; ЛЦД дисплеј;� Подлога.....

0

Капацитет на мерење 150 кг; Градирање d=100g; Монитор за маснотии; ЛЦД дисплеј;� Подлога.....

0

Капацитет на мерење 150 кг; Точност�100 гр Градирање d=100g; Монитор за маснотии; Монитор за телесни.....

0

Капацитет на мерење 150 кг; Градирање d=100g; Подлога напаревна од 6мм калено сигурносно стакл.....

0

Капацитет на мерење 150 кг Градирање d=100g ЛЦД дисплеј  Подлога направена од 6мм калено сигурнос.....