Производители :

Грејни тела

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

VIVAX HOME маслен радијатор OH-112502F

2.359ден Без данок: 2.359ден
0

Основни карактеристики Вид маслен радијатор Моќност [В] 2900+400 Број на ребра 11 Остана.....

Греалка VIVAX HOME FH-2050

799ден Без данок: 799ден
0

Основни карактеристики Вид калорифер Моќност [В] 2000 Останато два степени на сила: 1000/20.....

Калорифер Hyundai K-2W

599ден Без данок: 599ден
0

• Калорифер• Јачина 2000W • Функција Студен воздух • Термостат .....

КАЛОРИФЕР MAX KF 903

1.050ден Без данок: 1.050ден
0

2 нивоа на моќност: 750W/ 1500W Керамички грејачи Прилагодлив термостат Заштита од прегрева.....

Радијатор VIVAX HOME OH-112502

2.520ден Без данок: 2.520ден
0

Спецификација Основни карактеристики Вид маслен радијатор М.....