Производители :

Шпорети

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Електричeн шпорет Alfa plam SG.122.55.13

14.990ден Без данок: 14.990ден
0

Основни карактеристики Tип Alfa plam SG.122.55.12 Вкупна моќ на електричниот дел [W] 5115� Вкупна мо.....

Електричeн шпорет Alfa plam С 140.55.13

12.890ден Без данок: 12.890ден
0

Основни карактеристики Tип Alfa plam С 140.55.12 Вкупна моќ [W] 7915� Пресек на приклучен кабел� гг/.....

Електричeн шпорет Alfa plam С 140.55.33 - Кафен

12.890ден Без данок: 12.890ден
0

Бела кафена Експрес рингла Дупло стакло Вкупна сила 7915w Димензии на рерна во мм в*ш*д 320*460*.....

Електричен шпорет VOX EHB604

11.490ден Без данок: 11.490ден
0

Енергетска класа: Б;  Стандардни рингли 3 и 1 експрес рингла;  1 рингла - Ø 220 mm-2000W;  1 ринг.....

Електричен шпорет Gorenje EC66120AW

21.990ден Без данок: 21.990ден
0

Плоча Стаклокерамичка плоча 4 Hi-light грејни места лево напред: Двојна грејна површина 21/12 c.....

Електричен шпорет GORENJE EC66120AX

22.990ден Без данок: 22.990ден
0

Стаклокерамичка плоча 4 Hi-light грејни места Лево напред: Двојна грејна површина 21/12 cm, 2,2 kW.....

МИНИ РЕРНА SEVERIN 2034

4.519ден Без данок: 4.519ден
0

Тип - МИНИ РЕРНА Куќиште од нерѓосувачки челик со елементи за греење од 1500 W Услуга капаците.....

Електричен шпорет MBS NL 60- Бел

10.990ден Без данок: 10.990ден
0

MBS Smederevac (Milan Blagojevic Smederevac) NL 60 • Електричен шпорет • 60цм • бела боја • 4 ри.....

Електричен шпорет NEO E 525 IX

12.990ден Без данок: 12.990ден
0

Места за готвење: 4 Регулација на температура на ринглите Енергетска класа: А Двојно стаклена вра.....