Производители :

Машини за перење алишта

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Машина за перење - самостојна Gorenje W62Y2/S

14.550ден Без данок: 14.550ден
0

    Технички карактеристики Енергетска класа: A++ Дизајн/Боја: Бела Капацитет за пер.....

Машина за перење - самостојна Gorenje W6402/S

17.690ден Без данок: 17.690ден
0

Технички карактеристики Енергетска класа: A++ Дизајн/Боја: Бела Капацитет за перење: 1-.....

Машина за перење - самостојна Gorenje W72X2

15.090ден Без данок: 15.090ден
0

Технички карактеристики Енергетска класа: A++ Дизајн/Боја: Бела Капацитет за перење: 1-.....

Машина за перење - самостојна Gorenje W7423

19.690ден Без данок: 19.690ден
0

  Технички карактеристики Енергетска класа: A+++ Дизајн/Боја: Бела Капацитет за пере.....

Машина за перење - самостојна Gorenje W7623L

21.690ден Без данок: 21.690ден
0

Технички карактеристики Енергетска класа: A+++ Дизајн/Боја: Бела Капацитет за перење: 1.....

Машина за перење - самостојна Gorenje W8665K

28.290ден Без данок: 28.290ден
0

Технички карактеристики Енергетска класа: А+++(-20%) - троши 50% помалку енергија од машините.....

Машина за перење - самостојна Gorenje W8824I

25.890ден Без данок: 25.890ден
0

Технички карактеристики Енергетска класа: A+++(-10%) - троши 40% помалку енергија од машините.....

Машина за перење - самостојна Gorenje WA72SY2B

20.790ден Без данок: 20.790ден
0

Технички карактеристики Енергетска класа: A+++ Дизајн/Боја: Бела Капацитет за перење: 1.....

Машина за перење - самостојна Gorenje WS60SY2B

18.450ден Без данок: 18.450ден
0

Технички карактеристики Енергетска класа: A+++ Дизајн/Боја: Црна Капацитет за перење: 1.....