Производители :

Машини за перење садови

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Машина за миење садови VOX LC 2145 - Инокс

14.990ден Без данок: 14.990ден
0

Капацитет: 10 комплети� Енергетска класа: А�Класа на перење: А� Програми за перење: 5 + предперењ.....

0

Модел Gorenje машина за миење садови GV61215 Капацитет на полнење од 12 гарнитури Енергетска класа.....

0

Капацитет 12 комплети Енергетска класа А + Енергетска класа за перење А� Енергетска класа за суше.....

Вградлива машина за садови Vox 4641

15.490ден Без данок: 15.490ден
0

Комплетно вградна   Капацитет 10 комплети Енергетска класа А + Енергетска класа за перење А  Ене.....

Вградна машина за садови Bosch SMV46KX05E

33.990ден Без данок: 33.990ден
0

Енергетска класа: A++ Потрошувачка на енергија во програмата економија 50: 262 kWh Потрошувачка од.....

Вградна машина за садови Vox GSI 6541

16.490ден Без данок: 16.490ден
0

Комплетно вградна  Капацитет 12 комплети Енергетска класа А + Енергетска класа за перење А  Енер.....

Машина за миење садови VOX LC 2145- Бела

13.490ден Без данок: 13.490ден
0

Капацитет: 10 комплети� Енергетска класа: А� Класа на перење: А� Програми за перење: 5 + предпере.....

Машина за садови GORENJE GS 63160 S

25.700ден Без данок: 25.700ден
0

Енергетска класа: A+ Максимална температура на влезната вода: 70 °C Тип на мотор: Асинхрон еднофаз.....

Машина за садови GORENJE GS 63160 W

24.200ден Без данок: 24.200ден
0

Енергетска класа: A+ Максимална температура на влезната вода: 70 °C Тип на мотор: Асинхрон еднофаз.....

Машина за садови VOX LC 22 IX

14.990ден Без данок: 14.990ден
0

Енергетска класа: А+ Класа на перење: А Класа на сушење: A Капацитет: 12 комплети Програми на пе.....

Машина за садови VOX LC 22 Бела

13.790ден Без данок: 13.790ден
0

Енергетска класа: А+ Класа на перење: А Класа на сушење: A Капацитет: 12 комплети Програми на пе.....

0

Вградна машина за садови Енергетска класа:А+ Капацитет:10 сета 6 програми 3 температури Потрошу.....