Производители :

Фенови

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

VIVAX HOME фен за коса HD-1206 F

700ден Без данок: 700ден
0

Основни карактеристики Моќност [W] 1200 преклопна рачка ,2 брзини, закачалка, заштита од прегр.....

VIVAX HOME фен за коса HD-2003ID

900ден Без данок: 900ден
0

Основни карактеристики Моќност [W] 2000 Останато 2 брзини 3 температури дифузер јонизатор зашт.....

ПАТЕН ФЕН ADLER 2228

639ден Без данок: 639ден
0

Моќност: 1200 W; 2 контролни брзини; 2 температурни нивоа; Модерен дизајн; Гумирана рачк.....

ПАТЕН ФЕН ADLER 2231

799ден Без данок: 799ден
0

Моќност: 1200 W; 2 контролни брзини; 3 температурни нивоа; Функција на ладен воздух; Рач.....

ПАТЕН ФЕН ADLER AD 2220

599ден Без данок: 599ден
0

Моќност: 1400 W 2 контролни брзини 2 температурни нивоа Насочувач Рачка на склопување .....

ПАТЕН ФЕН ADLER AD 2222

599ден Без данок: 599ден
0

Моќност: 1200 W;2 контролни брзини;Модерен дизајн;Рачка на склопување;Кука за закачување .....

ПАТЕН ФЕН ADLER AD223

599ден Без данок: 599ден
0

Моќност: 1300 W;2 контролни брзини;Модерен дизајн;Рачка на склопување;Мала бучавост .....

ФЕН ADLER 2224

1.249ден Без данок: 1.249ден
0

Моќност: 2200W                                                                           Независн.....

ФЕН ADLER AD 2218

799ден Без данок: 799ден
0

Моќност: 1500 W; 2 контролни брзини; 3 температурни нивоа; Копче за ладен воздух; Насочу.....