Производители :

Ваги за телесна тежина

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:
0

Технички карактеристики Максимална тежина: 180 кг Калено стакло Индикатор: LCD екран .....

0

Технички карактеристики Максимална тежина: 180 kg Калено стакло Индикатор: LCD екран .....

0

Технички карактеристики Максимална тежина: 180 кг Калено стакло Индикатор: ЛЦД дисплеј .....

Вага за телесна тежина SEVERIN 7009

999ден Без данок: 999ден
0

Капацитет на мерење 180 кг;��� Градирање d=100g;��� ЛЦД дисплеј;��� Опремена со високо прец.....

Sale Вага за телесна тежина VIVAX HOME  PS-156B Quick View

Вага за телесна тежина VIVAX HOME PS-156B

899ден 699ден Без данок: 699ден
0

Основни карактеристики Макс. мерна маса [кг] 150 Мин. мерна маса [г] 1 Останато црна боја с.....

Sale Вага за телесна тежина VIVAX HOME  PS-157P Quick View

Вага за телесна тежина VIVAX HOME PS-157P

799ден 639ден Без данок: 639ден
0

Основни карактеристики Макс. мерна маса [кг] 150 Мин. мерна маса [г] 10 Останато ЛЦД екран .....

Sale Вага за телесна тежина Vivax Home PS-154 Quick View

Вага за телесна тежина Vivax Home PS-154

849ден 669ден Без данок: 669ден
0

Основни карактеристики Тип PS-154 Мерливост 150кг Меморија 0 Стакло транспарентно - зајакнато Параме.....

0

Капацитет на мерење 180 кг; Градирање d=100g; ЛЦД дисплеј; Можност за анализа на: телесната.....