Производители :

Грејни тела

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Воздушни завеси без греење

39.360ден Без данок: 39.360ден
0

Нашето производство на воздушни завеси има можност за вградување на дополнителни елементи од областа.....

Воздушни завеси со греење

60.885ден Без данок: 60.885ден
0

Нашето производство на воздушни завеси има можност за вградување на дополнителни елементи од областа.....

Конвектор VAILLANT VER 200/3

5.700ден Без данок: 5.700ден
0

Моќност: 2000W ��� Термостат; ��� Идеален за домашна употреба; ��� Дозволена монтажа во куп.....

Кварцна греалка SAMDAN 3010

1.900ден Без данок: 1.900ден
0

Моќност:2400W Греачи: 4х600W Сигурносен прекинувач Вентилатор Овлажнувач .....

Кварцна греалка SAMDAN 3015

1.800ден Без данок: 1.800ден
0

Моќност: 2400W Греачи: 4 х 600W Сигурносен прекинувач .....

Кварцна греалка Vivax QH-1201

999ден Без данок: 999ден
0

Oсновни карактеристики   Вид: халогена греалка Моќност [.....

Конвектор BOSCH TRONIC 1000 EC 2000-1 WI

5.699ден Без данок: 5.699ден
0

Моќност: 2000W Сигурносен прекинувач Термостат Димензии:105x822x400mm Тежина:5,5 kg .....

Конвектор BOSCH TRONIC 1000 EC 2500-1 WI

5.999ден Без данок: 5.999ден
0

Моќност: 2500W Сигурносен прекинувач Термостат Димензии:105x997x400mm Тежина:6,6 kg .....

Конвектор BOSCH TRONIC 1500 EC 1500-1 WI

5.099ден Без данок: 5.099ден
0

Моќност: 1500W Сигурносен прекинувач Термостат Димензии:105x620x400mm Тежина:4,2 kg .....