Производители :

Вентилатори

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

VIVAX HOME стоечки вентилатор FS-40B-1

1.132ден Без данок: 1.132ден
0

Дијаметар  40 cm, Стоечки вентилатор Со осцилација .....

Вентилатор Vivax FT-20

932ден Без данок: 932ден
0

Vivax поден вентилатор FS 20� Дијаметар: 40 cm� Со осцилација � 2 брзини .....

Стоечки вентилатор VIVAX HOME FS-40

1.061ден Без данок: 1.061ден
0

Основни карактеристики Дијаметар [цм] 40 Останати карактеристики Останато со осцилација сто.....

Вентилатор Vivax Home FS-40M

5.499ден Без данок: 5.499ден
0

Спецификација Основни карактеристики Дијаметар [cm] 40 Снаг.....

Вентилатор Vivax Home FS-40T

1.199ден Без данок: 1.199ден
0

Спецификација Основни карактеристики Дијаметар [cm] 40   .....

Вентилатор Vivax Home FS-40TB

1.699ден Без данок: 1.699ден
0

Спецификација Основни карактеристики Дијаметар [cm] 40 Моќн.....

Вентилатор за на маса VIVAX HOME FT-30T

1.099ден Без данок: 1.099ден
0

Спецификација Основни карактеристики Дијаметар [cm] 30 Оста.....