Производители :

Климатизери

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Kлима уред Инвертер PANASONIC RE12QKE CU

43.990ден Без данок: 43.990ден
0

Основни карактеристики: Капацитет на ладење [кВ] 3,5 Капацитет на греење [кВ] 4,25 Еколошки плин .....

Vivax Cool Mobile ACP-09PT25AEC

16.469ден Без данок: 16.469ден
0

Капацитет на ладење [W] 2600 Капацитет на греење [W] 1400 Разладен медиум R410A Класа на ен.....

Vivax Cool Mobile ACP-09PT25AEH

16.900ден Без данок: 16.900ден
0

Капацитет на ладење�2600W �� Капацитет на ладење�2100W� Разлaден медиум R410A Класа на енер.....

Vivax Cool Mobile ACP-12PT35AEC

18.234ден Без данок: 18.234ден
0

Капацитет на ладење [kW]: 12.000 Btu / 3.520kW Капацитет на греење [kW]: 5800 Btu / 1.700kW Ек.....

Vivax Cool Mobile AEH ACP-12PT35AEH

17.900ден Без данок: 17.900ден
0

Капацитет на ладење 3500W Капацитет на греење2900W Разладен медиум R410A Класа на енергетск.....

Клима уред HYUNDAI AC 09 ECO W

15.990ден Без данок: 15.990ден
0

Сплит систем, Капацитет: ладење 2.7kW,   греење  2,9kW. ЛЕД дисплеј, Еколошки фреон R410.....

Клима уред Inverter VIVAX COOL ACP-18CH50AEGI

35.990ден Без данок: 35.990ден
0

Капацитет на ладење [kW] 5,1 Капацитет на греење [kW] 5,3 Еколошки плин R410А Енергетска.....

Клима уред Инвертер VIVAX COOL ACP-09CH25AECI

26.990ден Без данок: 26.990ден
0

Капацитет на ладењe [кВ] 2,55 Капацитет на греењe [кВ] 2,9 Еколошки плин R410A Енергетска к.....

Клима уред Инвертер VIVAX COOL ACP-12CH35AECI

28.990ден Без данок: 28.990ден
0

Капацитет на ладење [кВ] 3,51 Капацитет�на греење [кВ] 3,81 Еколошки плин R410A Енергетск.....