Производители :

Ладење и греење

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

VIVAX HOME радијатор OH-92004

2.700ден Без данок: 2.700ден
0

Основни карактеристики Вид маслен радијатор Моќност [В] 2000 Број на ребра 9 Останато заштита од пре.....

Вентилатор Vivax FT-20

1.099ден Без данок: 1.099ден
0

Vivax поден вентилатор FS 20� Дијаметар: 40 cm� Со осцилација � 2 брзини .....

Воздушни завеси без греење

39.360ден Без данок: 39.360ден
0

Нашето производство на воздушни завеси има можност за вградување на дополнителни елементи од областа.....

Воздушни завеси со греење

60.885ден Без данок: 60.885ден
0

Нашето производство на воздушни завеси има можност за вградување на дополнителни елементи од областа.....

Sale Греалка калорифер  VIVAX HOME FH-2050 Quick View

Греалка калорифер VIVAX HOME FH-2050

799ден 649ден Без данок: 649ден
0

Основни карактеристики Вид калорифер Моќност [W] 2000 Останато два степени на сила: 1000/20.....

Инвертер клима уред PANASONIC RE12QKE CU - 4.25 kW

43.990ден Без данок: 43.990ден
0

Основни карактеристики: Капацитет на ладење [кВ] 3,5 Капацитет на греење [кВ] 4,25 Еколошки плин .....

Калорифер CROWN CFX- 266 BL

749ден Без данок: 749ден
0

Моќност: 2000W 2 степени на затоплување: 1000/2000W Терморегулатор: 1� Заштита од прегревање� Ин.....

Камин Аlfa plam РУСТИКАЛ

24.890ден Без данок: 24.890ден
0

Основни карактеристики Tип Аfa plam Рустикал Моќност  [KW] 11 пречник на димоводен отвор [mm] 120 во.....

Конвектор VAILLANT VER 200/3

5.700ден Без данок: 5.700ден
0

Моќност: 2000W ��� Термостат; ��� Идеален за домашна употреба; ��� Дозволена монтажа во куп.....