Производители :

Електрични решоа

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Електрично решо- двојно ADLER 6502

2.330ден Без данок: 2.330ден
0

Тип - ЕЛЕКТРИЧНО РЕШО Моќност: 1500 W + 1000 W; Дијаметар на ринглите: 187мм, 152мм; Прилаг.....

Електрично решо - единечно SEVERIN 1092

1.990ден Без данок: 1.990ден
0

Тип - ЕЛЕКТРИЧНО РЕШО Моќност: 1500W Голема рингла: 18,5 cm Ø , 1500 W� Греење елементи: 150mm-10.....

Електрично решо ARNICA DUO GX 25020

2.490ден Без данок: 2.490ден
0

Тип - ЕЛЕКТРИЧНО РЕШО Моќност: 2500W Maла рингла: 15,5 cm Ø ,1000 W  Голема рингла: 18,5 cm Ø , 1.....