Производители :

Фритези

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

VIVAX HOME фритеза FF-1800

2.690ден Без данок: 2.690ден
0

Основни карактеристики Моќност [В] 1800 Капацитет [л] 25 Останато 30 min timer  .....

ФРИТЕЗА SEVERIN 2408 ФОНДУ

1.469ден Без данок: 1.469ден
0

Топлинскои изолирано куќиште Non-stick сад со капацитет од 950 мл 840 W Прилагодување на те.....

ФРИТЕЗА SEVERIN 2419

2.609ден Без данок: 2.609ден
0

1300 W ; 1.5l Топлински изолирано челично куќиште non-stick сад Кошница со отстранлива рачк.....

ФРИТЕЗА SEVERIN 2431

2.899ден Без данок: 2.899ден
0

Тип - Фритези Моќност: 2000 W Капацитет:3l Топлински изолирано челично куќиштеnon-stick сад.....

ФРИТЕЗА SEVERIN 2433

2.699ден Без данок: 2.699ден
0

Тип - Фритези 1800 W 2,5 l Топлински изолирано пластично куќиштеnon-stick сад Длабоко пр.....

Фритеза Siemens ET513501

24.990ден Без данок: 24.990ден
0

Основни карактеристики Tип Siemens ET513501 Капацитет [L] 3-4 Нероѓосувачки челик да Кон.....

Фритеза VIVAX HOME FF-1802

1.699ден Без данок: 1.699ден
0

Основни карактеристики Моќност [W] 1800 Капацитет [l] 2,5 Останато симнување на капакот тер.....

Фритеза VIVAX HOME FF-2000IX

1.799ден Без данок: 1.799ден
0

Основни карактеристики Моќност [W] 2000 Капацитет [L] 3 Останато 30 мин тајмер држач на кабел симнув.....

ФРИТЕЗА АDLER 4904

1.699ден Без данок: 1.699ден
0

Моќност 840 W; Капацитет: 1.2 литри; Капак вграден во филтерот; Прозорец на капакот; При.....