Производители :

Правосмукалки

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

VIVAX HOME правосмукалка VC-2400

3.775ден Без данок: 3.775ден
0

Основни карактеристики Моќност [В] 2400 Останато 2400w .....

VIVAX HOME правосмукалка VCC-2000WP

2.750ден Без данок: 2.750ден
0

VCC-2000WP, Сила 2000 W, Циклонски сад Капацитет на садот 2l Метална телескопска цевка Д.....

0

батерија 12V 1800mAh NiMH, со перманентен�филтер� црна, црвена .....

Правосмукала Hyundai VC 611BR

3.390ден Без данок: 3.390ден
0

Основни карактеристики Тип Hyundai VC 611BR Моќност [W] 1800 Зафатнина на резервоар [L] n/a.....

Правосмукала Hyundai VC005

1.990ден Без данок: 1.990ден
0

Основни карактеристики Тип Hyundai VC005 Моќност [W] 1600 Зафатнина на резервоар [L] n/a .....

Правосмукалка GORENJE VC1621DPR

3.590ден Без данок: 3.590ден
0

Технички карактеристики Со вреќичка DELTA POWER II Моќ на моторот: 1.600 W Матер.....

Правосмукалка GORENJE VC1821DPWR

4.150ден Без данок: 4.150ден
0

Технички карактеристики Со вреќичка DELTA POWER II Моќ на моторот: 1.800 W Матер.....

Правосмукалка GORENJE VC1901GCYIV

5.650ден Без данок: 5.650ден
0

Технички карактеристики Пластичен сад SUPRA POWER Моќ на моторот: 1.900 W Матери.....

Правосмукалка GORENJE VC2021DPBK

4.390ден Без данок: 4.390ден
0

Технички карактеристики Со вреќичка DELTA POWER II Моќ на моторот: 2.000 W Матер.....