Производители :

Кујнски роботи

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:
Sale VIVAX HOME ледомат IM-121T Quick View

VIVAX HOME ледомат IM-121T

6.999ден 7.990ден Без данок: 7.990ден
0

Зафатнина на резервоар за вода (литри) 2.4 �Капацитет: 12kg/danu, бин 0,7 килограми, показа.....

0

Основни карактеристики Моќност [В] 200 Останато Капацитет 360 gr, 4 продолжетоци за изработка .....

Кујнски робот Gorenje SB500W

3.690ден Без данок: 3.690ден
0

Технички карактеристики Тип на мотор: AC мотор Пластичен сад за мешање Пластичен сад за.....

Кујнски робот Gorenje SBR1000B

6.790ден Без данок: 6.790ден
0

Технички карактеристики Тип на мотор: AC мотор Пластичен сад за мешање Пластичен сад за.....

РЕЗАЛНИК HYUNDAI FS996

1.490ден Без данок: 1.490ден
0

100 W моќност 0-15 mm   распон на дебелина  Stainless Steel сечиво Лесна за миење и одржува.....

УНИВЕРЗАЛЕН КУЈНСКИ РОБОТ HYUNDAI UM210

4.290ден Без данок: 4.290ден
0

УНИВЕРЗАЛЕН КУЈНСКИ РОБОТ HYUNDAI UM210 Универзален кујнски робот, со 12 различни функции, 2 б.....