Производители :

Миксери

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Миксер ADLER 4205

1.049ден Без данок: 1.049ден
0

Моќност: 300W; 5 брзини; ТУРБО копче; Две обични маталки и две маталки за тесто .....

Миксер Gorenje ME501N

1.750ден Без данок: 1.750ден
0

Технички карактеристики Тип на мотор:�AC мотор Турбо копче Можност за перење на дод.....

Миксер MAX GТМ 8007А

1.150ден Без данок: 1.150ден
0

Moќност : 300W 5 брзини на контрола Т урбо копче Копче за ослободување на маталките 2 .....

Миксер SEVERIN 3820

1.549ден Без данок: 1.549ден
0

Тип: Миксер Моќност: 300W; 5 брзини; Турбо копче; Две обични маталки и две маталки за тесто; Ко.....

Миксер SEVERIN 3827

1.199ден Без данок: 1.199ден
0

Тип: Миксер Моќност:200W 5 брзини 2 обични маталки и 2 маталки за тесто .....

Миксер VIVAX HOME HM-301 W

1.049ден Без данок: 1.049ден
0

Основни карактеристики Моќност [В] 300 5 брзини,турбо функција, продолжетоци: мешалка и кук.....

Миксер со постоље ADLER 4202

2.049ден Без данок: 2.049ден
0

Моќност: 300W; 5 брзини; Две обични маталки и две маталки за тесто; Пластичен сад за матење.....

Миксер со постоље MAX GTM 8007Б

1.690ден Без данок: 1.690ден
0

Moќност: 300W Сад со капацитет: 2500мл 5 брзини на контрола Турбо копче Копче за ослобод.....

Миксер TEFAL HT 250138

1.590ден Без данок: 1.590ден
0

Моќност:200W  Брзини:2  Пулс функција  2 пара маталки Лесни за чистење  Можност за перење во ма.....